Kedves kikapcsolódni vágyó látogató! Isten hozta Répáshután, a festői szépségű szlovák nemzetiségű falucskában a Bükki Nemzeti Park szívében, egy völgyben 575 méter magasan, Miskolctól és Egertől egyaránt 20 km távolságra. A Bátrabbak Mezőkövesd felől, az ország leghosszabb és egyik legszebb völgyén keresztül is érkezhetnek akár kerékpárral is, a Hór-völgyön keresztül. A települést 220 éve alapították a jobb megélhetést kereső szlovák, ruszin és német üveghutás mesterek, akik az üveggyártás felhagyását követően mészégetéssel, faszénégetéssel és fakitermeléssel foglalkoztak.
Répáshuta a falusi élet minden vetületét megmutatja az idelátogatóknak. A tiszta levegő, a csendes hegyvidéki táj és lombhullató erdők mind kirándulásokra, gyalogtúrákra, kerékpártúrákra, túrós kvakával, házi knédlivel, bryndzás sztrapacskával, tocsnyival, különleges vadételekkel, tarkedlivel és házi lekvárokkal- szörpökkel való ismerkedésre csábítják az idelátogatókat.

 Egész évben nyitva tartó, családias hangulatú panziónk szeretettel várja Önt!

Családok, csoportok, átutazók étkeztetését és elszállásolását vállaljuk!

Panziónk, a helyi faluturizmus szervezője, így a nagyobb csoportok elszállásolása sem jelent gondot! 7 szobánkban összesen 21 fő helyezhető el.

Részben fenyőbútorokkal berendezett, franciaágyas, két- három, négyágyas szobáinkhoz saját fürdőszoba,egyes szobákhoz erkély is tartozik.

Panziónk több kirándulási lehetőséget ajánl Önöknek, hogy a nálunk töltött idő felejthetetlen legyen, hiszen Répáshuta a Bükk szívében helyezkedik el, ahonnan csillagtúra szerűen mind gyalogosan mind kerékpárral felfedezhető a BÜKK.

Szeretettel Várjuk!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük.

Vadász Étterem & Panzió
Kategóriák: Egyéb

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük