Üdvözöljük a Vadász Étteremben –
Hagyományok élnek a konyhánkon

A Vadász Étterem azoknak szól, akik visszasírják a falusi konyhák, a nagymamák, dédmamák gondoskodó szeretetét ebben a modern világban. Nálunk felhajtott ingujjal élvezheti a finom pörköltet sztrapacskával, miközben kortyolgatja a házias pálinkát gondoskodó családi légkörünkben. Szépen megterített asztalunk mellett ráérősen kóstolgathatja az egri borokat és nagyot nyújtózva elengedheti magát.

Az asszonyok, akik évtizedek óta dolgoznak a konyhánkon, ha kell maguk kopasztják a kakast, a saját kertjükből kihúzott zöldség nélkül nem fő meg a hutai gazdagleves, régi receptek alapján készítik a knédlit, a burgonyapogácsát, a szarvas vadashoz mártást és nem múlhat el úgy egy év sem, hogy ne főzzenek be erdei áfonya és csipkelekvárt, vagy bodzaszörpöt- mintha csak nekünk készítettek volna mindent- csak úgy, mint otthon!

Gasztronómiai utazás – Étterem a Bükk-hegyek alatt

Éttermünk a Bükki Csillagda szomszédságában található, így nem csupán egy látnivalóhoz közeli étterem, valóságos ízélményre invitál. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően mind a helyi lakosok, mind a Miskolcról vagy Egerből érkező vendégeink számára viszonylag gyorsan elérhetőek vagyunk. Nálunk minden fogás egy kis darabka a Bükk-hegység ízeiből, amelyeket gondoskodással és szeretettel készítünk el Önöknek.

Szeretettel várjuk vendégeinket, hogy egy kis időre visszarepítsük a gyökerekhez, ahol az étel nem csak táplál, hanem történeteket mesél.

Kérjük, vegye igénybe az asztalfoglalás lehetőségét a következő telefonszámon, +36 46 390 159, hogy vendégszeretetünket és kiszolgálásunkat maximálisan élvezhesse. Emellett örömmel tájékoztatjuk, hogy SZÉP kártyát is elfogadunk.